Followers


Maafkan aku. Aku ini bukan seorang pencipta novel atau apa-apa pun. Tapi aku hanya manusia yang biasa. Aku ini seorang yang suka mentaip, mencerita, meluahkan perasaan aku ini. Blog ini sudah menjadi sebuah diary aku. Semua kisah yang disini adalah kenyataan dan benar. Bukan hanya rekaan atau tipu. Terima Kasih.

Menterjemahkan.

Wah , Kauorang Thaniah .

Wah , kauorang ! Mula-mula si kuat makan di kelas , then kamu pula . Handal lah dapat jumpa facebook saya dan blog . Hee , tahu tahu jea kan apa nama saya letak kat facebook . Haha , ada orang puji saya tadi lah . Dia kata saya dalam facebook lawa gila lah . Haha , apalah kamu ini . Merepek jea kamu ini . Saya manade lawa lah , biasa jelaa . Mungkin mata kamu ada masalah kot . Btw , thanks yaa atas pujian kamu tuh . Kamu pun lawa lah , tapi saya lagi suka kalau kamu pakai tudung . Sweet gila kot , hee . Betul lah , tak tipu .

p/s- Oke lah , tuh jea kot nak katakan . haha , thaniah yaa buat kauorang berdua ini . Walaupun , baru jea kenal tapi kauorang dah jumpa facebook saya . Agak kelakar lah , haha .